mandag 5. oktober 2009

Fjesbok!

Maren lagde en liste til meg. Og siden jeg er svak for lister, tar jeg slike tilnærmelser særiøst. (I tillegg lovte hun meg kakao, men denne ser ut til å ha uteblitt.. hm.) Uansett, her er (den noe forkortede) listen over gode grunner til å ha facebook!
Les helt til enden; så har jeg en overraskelse til slutt!
♥ Stalking.
♥ Du kan huske bursdager
♥ Andre kan huske din bursdag
♥ Folk inviterer deg på fest
♥ Du kan invitere folk på fest
♥ Bilder. Du kan endelig bli tægget i alle de kule bildene som ligger ute.
♥ Bilder 2. Du kan legge ut album og få fine kommentarer. Og du kan legge ut uflatterende bilder av Pink Floyd og alle kan le av henne og hun vet det ikke for hun har ikke facebook.
♥ Rockestjerne 1. Det er mye lettere å bli rockestjerne når man har facebook. For fansen føler at de "kjenner" deg når de er venner med deg på facebook og da kjøper de garantert cden din, for alle kjøper jo cden til en de kjenner. Pluss at det er lettere å vise at du er kul gjennom en profil du fikser selv, enn bare gjennom dusteintervjuer i jenteblader, som framstiller deg som den neste Venke Knudson.
♥ Rockestjerne 2 Når du blir rockestjerne kommer noen garantert til å lage en stor fangruppe for deg på facebook. Hvor kjipt er det ikke å ikke kunne se på den?
♥ Rockestjerne 3. Du kan bli venner med Visse Musikere som er ganske så aktive på facebook.
♥ Statusfelt.
♥ Endelig kan du også skjønne hvorfor teksten på denne sangen er genial (are you f*cking kidding me)
♥ Piratefacebook.
♥ Private meldinger. Det blir bare ganske enkelt ikke hyggeligere enn private meldinger. (Du må riktignok lære deg å legge merke til om det står noe tall der oppe ved siden av innboksen, det tok meg en stund. Men så er jo ikke jeg utprega hightech heller, da.) Det er som å få mail, bare mindre.. intenst. Mindre pretensiøst, liksom. Og det er mye koseligere enn msn, for det er hakket mer gjennomtenkt.
♥ Å logge av facebookchat.
♥ Wall-to-wall (evt plank-to-plank på piratspråk.)
♥ Rødfirkant. Røde firkanter betyr at noen har tenkt på deg. På en eller annen måte. For det betyr at de har snakket til deg eller kommentert et bilde eller noe. Sålenge man har røde firkanter kan man ikke være ensom. Altså: Facebook --> Null ensomhet.
♥ Get back in touch.
♥ Hate Farmville.
♥ Hjelp. Når du skriver "jeg trenger hjelp" på facebook, så er det faktisk overraskende mange som tilbyr seg å hjelpe. Eller i det minste å gi deg sympati. Det er jo ganske kos.
♥ Tidsfordriv.
♥ ".. is now listed as in a relationship (and it's complicated.)" Ah, jeg koser meg. Plutselig vet man alt om alle.
♥ Skoleprosjekter. Noen lager grupper til gruppearbeidet sitt på facebook. Da er det jo fint å kunne følge med på dine medsammensvorne.
♥ Info. Du kan ha "Hva er vitsen med å leve hvis man ikke kan være vakker?" som Favorite Quotations på info.
♥ Ikke sist. Du kan slippe alle kommentarene; "etternøler" og "treiging" og andre slemme stikk kommer til å komme til den som kommer aller, aller sist. Blir det deg, eller blir det Pink Floyd?
♥ Du kan være venn med Yours Truly.

Ida Therese

Create Your Badge

Så. Jeg har fått meg profil på facebook! OMG. Og jeg oppdager straks to negative ting som listen over ikke nevner.
♥ Det spammer mailinnboksen min absurd heftig
♥ Det får meg til å sitte å loke med ingenting isteden for å gjøre historieinnlevering.

5 kommentarer:

 1. det er bare å gå inn på facebook-innstillinger, så trenger du ikke få mail for alt mulig. Hak av det du vil ha mail for! :)

  SvarSlett
 2. Jeg var mot face en periode men så... oppdaget jeg spillene der xD

  SvarSlett
 3. neders i facebook-mailen er en link som fører deg til innstillinger... skikkelig tungvindt å huke av alle firkantene for å ikke få mail, men definitivt verdt det. og husk å ikke la deg lure når du har krysset av alle: det finnes en liten link som vil avsløre ca. 40 fler firkanter å krysse av. Jada, facebook er utspekulert. men når dét er gjort, da er du en fri kvinne (bare bundet av din trang til å oppdatere statuser og poke poke poke.)

  SvarSlett
 4. YEY!
  No more facebookmail!!
  :D
  Takk, menneskene!

  SvarSlett