tirsdag 26. januar 2010

Utfordring:

Jeg har blitt utfordret av Josefine til å skrive ti ting jeg vil gjøre før jeg dør. Jeg har skrevet noe lignende før, men dene gangen tenkte jeg at jeg skulle ta oppgaven litt mer seriøst, og har tenkt over ti reelle ting som jeg faktisk vil gjøre i løpet av livet mitt (går man i tredje på videregående, så går man i tredje på videregående liksom):
1) Høre en av mine egne sanger på radioen
2) Bo i Berlin
3) Dra til Japan - bare litt -
4) Jobbe med noe jeg trives med. Det trenger bare være noe lite; en butikk for eksempel
5) Ha katt
6) Lese Franz Kafka
7) Studere musikk ♥
8) Se Kent live
9) Komme på trykk i for eksempel et blad ..?
10) (at Siv og Hanna hører på meg når jeg sier at de skal holde kjeft)
Neida. At jeg kommer til å fortsette å ha alle de fine vennene jeg har nå!

Og, som utfordringen sier, sender jeg ballen videre til:
Tine Katrine
Ulrikke
og CingT (Det betyr: blogg igjen!)

5 kommentarer:

 1. SV: Vær så god:) Bra liste, jeg håper også at jeg får høre en av dine sanger på radioen^^

  SvarSlett
 2. Jeg har prøvd å lese Franz Kafka... Det gikk ikke helt... Et helt kapittel om en fyr ens yrke jeg absolutt ei kunne forstå, og en masse handling uten å nå målet...

  Nei, da leser jeg heller Freud! Selv om jeg foretrekker Kierkegaard... Eller taoisme... ^.^ Men jeg ville virkelig lese en Kafka (1) fordi et av Murakamis mesterverk heter "Kafka on the Shore", (2) fordi en kineser sa Kafka var veldig anerkjent i Asia.

  SvarSlett
 3. oi, må jeg blogge nå? :O:O

  Dirty trick ***muttering in a corner***

  SvarSlett
 4. Fin Kafka-oppvarming er dagboksnotatene hans! Dagbøker er jo fint å lese uansett, og spesielt interessante er de jo selvsagt når de er skrevet av så rare menn som Kafka. Det finnes en som heter Franz Kafka - dagbøker i utvalg. Jeg liker den. Lange tekster, korte tekster. Emo-tekster, fine tekster, rare tekster. Man kan lese kronologisk eller bla tilfeldig.
  1914, 2. august: Tyskland har erklært Russland krig. - Om ettermiddagen svømmekurs.
  1917, 6. november: Ren evneløshet.
  1913, 3. juli: Når jeg sier noe, mister det straks og for alltid sin betydning, når jeg skriver noe, mister det også alltid sin betydning, men vinner av og til en ny.

  Og når du skal se Kent. Ikke se for mye på Joakim (om du da ikke av en eller annen grunn regner arroganse som en fin ting). Se på bandet, menneskene rundt. Lukk øynene. Lytt og føl i stedet.

  SvarSlett