søndag 6. september 2009

Tanker på en søndag

♥ Kan ingen av mine lesere fransk??
♥ Jeg vil bo i et hus som ser mest mulig ut som Mummihuset
♥ Må man være tolerant bare for å være tolerant? Under en diskusjon med min sjarmerende Fjortissbror kom jeg til å slippe uttalelsen (som jeg fremdeles står inne for btw) Jeg tolererer da de aller fleste; bare ikke de som er sinnsykt teite. Han lo unødvendig mye, og mente det bekreftet hans poeng om at vi Rudelever ikke er så liberale som det vi liker å smykke oss med. Men skal jeg virkelig tolerere at folk jeg lever i samfunn med er nazister; eller FrP-tilhengere bare for tolereringens skyld??!
♥ Jeg må være adoptert
♥ Jeg elsker paranteser..(♥)
♥ Jeg tror jeg skal gjøre alvor av min plan om å få en ny hobby. Men det blir kanskje ikke brodering av suspekte kroppsdeler med korssting, som først antatt. Nå heller jeg mest mot aquarellmaling. Hvis ingen har noe bedre forslag?
♥ Jeg vil på loppemarked!
♥ Jeg vil ikke ha MIP-prøve
♥ Gud hvor jeg elsker Kaizers

5 kommentarer:

 1. Man kan jo være tolerant selv om man ikke liker naziekstremister, slik som for eksempel FRP :) (suck that fjortisbror!)

  SvarSlett
 2. je mapell tine.
  okey, jeg har familie i frankrike, og jeg hadde bare et år fransk på ungdomskolen. men jeg forstår mer enn jeg kan prate selv da. og det er da noe!

  SvarSlett
 3. Nei, dere Rudelever er ikke så liberale som dere liker å smykke dere med. Ikke så kloke, gode, kunnskapsrike, medfølende osv, osv, heller. Derimot er dere akkurat unge nok til at dere fortsatt kan alt.

  SvarSlett
 4. Moi, je parle un peu francese..mais dét é deux années sidén j'addé dét à l'école, sér du. E moi aussi pense que les intolerantes sont stupides, hæhæ.

  SvarSlett
 5. Valerie: yay! fint å ha flere på min side;)

  tinekatrine & Kine (hahaha det rimte..): Très bien! ..men jeg siktet hovedsaklig til at ingen har satt spørsmålstegn ved at jeg har valgt å kalle to av mine franske unger henholdsvis Jean-Fitte og Jean-Bullshit. Heheheh...

  Ghost of Goldwater: Noen ganger liker jeg ikke deg altså. Men jeg tolererer fremdeles at du bruker gamle sitater som andre og klokere folk har sagt før deg for å virke smartere. shalabais^^

  SvarSlett