søndag 12. juli 2009

Hva jeg har drevet med i tre dager

En kjapp tur innom før jeg drar igjen i morgen.
♥ Ikke vært i studioet. Vi fant ut at det var bedre å gjøre det til høsten når vi kunne få brukt ordentlig tid på det; og det faktisk var fysisk mulig å få det inn på produsentenes timeplan
♥ Sett Across the Universe mange ganger
♥ Spist kirsebær fra treet i hagen
♥ Hørt på regnet
♥ Gått tur
♥ Lært å spille Poker Face på piano
♥ Pakket til interrail
♥ Lest Beatles
♥ Plukket blomster
♥ Lagd masse te
♥ Sett Kill Bill
♥ Sovet
♥ Spilt ukulele
♥ Fått en ny hobby: scanning. Jeg har scannet alt mulig, det tar av med kulhet.
♥ Snakket i telefonen
♥ Prøvd å reparere de stakkars fotene mine (*altså, foter er tusen ganger søtere en føtter, siden det høret ut som poter. Og poter en nudelig.)
♥ Drømt om Jul. Jeg har drømt om jul hver eneste natt i mange måneder, til deres informasjon. Tror jeg trenger å snakke med noen...
♥ Mistet paraplyen min på toget (Og da mister jeg ikkenoe på toget den neste måneden, eller hva Kurt? Skywalker? Hvemdetnåersomerderoppe?)
♥ Blitt venn med en møll på speed. Før jeg så meg nødt til å daske den med Beatlesboken min, siden den ødela nattesøvnen. Hvil i fred, min venn.

6 kommentarer:

 1. Du gjorde det rette då du daska møllen. Dei er berre ekle uansett.
  Go tur på interrail då!

  SvarSlett
 2. Det er tydeligvis dårlige tider for møllbestanden i Norge for tiden.
  Personlig hadde jeg besøk av en møll her forleden (vi ble ikke venner forresten) som jeg bestemte meg for -ikke- å drepe. Men den presterte å sette seg på lyspæren på nattlampen min og led noen sekunder før den ble helt stille.

  Jeg har mine konspirasjoner om at møllen på mitt rom vokste opp sammen med møllen som du knertet, og ble så deprimert da han fikk meldingen om drapet på mølltelegram at han valgte å ta selvmord. Trist.

  SvarSlett
 3. Interrail! :D Interrail er konge. Gled deg!

  SvarSlett
 4. Sounds awesome. Vi bør nesten lage et Poker Face-orkester ;)

  SvarSlett
 5. Å, jeg er helt enigi det med foter! Jeg har aldri tenkt over det, men å, ja, det ligner jo på poter og poter er alltid koselige!

  SvarSlett
 6. Iselin: Neinei; har du ikke lest Nemi/André Bjerke-tegneserien. Stakkars søte møll... (Men denne var litt for pågående, dessverre.)

  Kim Arne: Hm, sounds resonable. Kanskje møll er litt som sjøhester. Når den ene dør stryker den andre med av sorg... I såfall har jeg drept TO møll! Jeg er et grusomt, grusomt menneske...

  Plosiv: Helt riktig. KONGE :D

  Bogster: Jeg er med!

  Kathleen: Det er bra:) Spread the word, spread the word...

  SvarSlett