torsdag 18. juni 2009

Blogganbefalinger

Det er mange blogger jeg liker; som jeg blir totalt avhengig av og må lese hver dag. Linklisten min inneholder noe for en hver smak; check it out!
De jeg skal anbefale nå, er nok mine favoritter på sitt felt.

Gi et lite vink. Maren introduserte meg for blogging, og hennes blogg var den første jeg begynte å lese fast. I tillegg til å være en av mine beste og kuleste venner, er hun en av de beste og kuleste bloggerne jeg vet om. Her finner du fantastiske tekster uforstyrret av annet unødvendig crap. Maren er genial (Og full av livsglede. (Fornøyd, nå?)).
Revolusjonært Roteloft. Dette var den andre bloggen jeg begynte å følge med på, og Virrvarr har forblitt en av mine favoritter. Jeg vet egentlig ikke om jeg trenger å si så mye mer. Virrvarr er Virrvarr. Med sin kvasse penn rører hun ved hele leserens følelsesregister. (Okå, den setningen hadde fungert SÅ mye bedre hvis det faktisk VAR snakk om en penn og ikke et tastatur. Men du skjønner greia.)
Mira Jakobsen. Mira tar de beste bildene jeg vet om, og de små tekstene hun fyller ut med er også veldig bra lesning. Og så er hun veldig søt, har überkul stil og mange fantastiske sko.
Hellyeah. Det er vanskelig å beskrive denne bloggen, så les den sjæl. Du vil oppleve livaktige beskrivelser, feminisme og randomtekster ispedd bilder. Og alt er svart og rødt joho!
Hjartesmil. Mariell er en av kanskje tre personer i verden som får meg til å syns at nynorsk er fint. Hvis jeg bare hadde lest bloggen hennes; og sluppet unna pugging av verb, så hadde jeg kanskje blitt inspirert nok til å skrive nynorsk selv. Mariell får ALT til å bli nydelig, og det er det som gjør bloggen hennes så bra. Bildene er fine, tekstene er fine og alt er fint. Les og bli lykkelig!
En sjiraff på eventyr. Les om Kine Josefine og den oppblåsbare badesjiraffen Ulf. De har en søt historie. Du bør særlig få med deg Kine og Ulfs guide til kulhet.
Tankefjas. Kim Arne har en fin balanse av tanker og fjas; og et særdeles underholdende språk.
Tine Katrine. Hun er en veldigveldig flink fotograf, hun oppdaterer ofte og hun er generelt kul:) Du bør også få med deg hennes fotoblogg, inspirasjonsblogg og og og.. Ja, Tine Katrine er flink til å blogge
Lolita. Nydelige inspirasjonsbilder, rett og slett.

Mirakel. Vi liker Mirakel. Hun skriver fint om forskjellige ting. Alt mulig, inkludert Alexander Rybak. Du vil kanskje tro at du er lei den felespillende gnomen; men der tar du grundig feil. Du er ikke det. Det kan aldri bli nok Alexander Rybak. Det kan heller aldri bli nok Mirakel.

(Forresten har jeg lyst på en ny blogg til høsten. Etter at jeg startet denne, kom litt inn i bloggmiljøet og begynte å lese andre har jeg blitt mye mer inspirert til å poste mer varierte ting; lengre tekster, bilder og inspirasjon. Og sånn. Vad tycker ni?? Skal jeg holde meg til det trygge og gamle; det jeg nesten kan, skal jeg fortsette med listeblogging og ha en annen på si eller skal jeg konsentrere meg om kun den nye bloggen? Eller skal jeg oppgradere Ønskeliste til å være litt lister og litt annet? Eller blir det litt...random? Og hva ønsker dere dere i en eventuell ny blogg fra meg?? Rop ut meninger, alle barn!!!)

6 kommentarer:

 1. Synes du godt kan beholde denne bloggen eller eventuelt lage en ny og fortsette med listene, og heller bare putte inn litt annet i tillegg hvis du har lyst det: )

  SvarSlett
 2. Ja takk begge deler?
  En listeblogg og en vanlig blogg.

  (Avhengig av listebloggen, så ikke kutt ut den i alle fall!)

  SvarSlett
 3. Vil at du skal fortsette med listebloggen! Men du kan godt lage en til med tekster i tillegg:)

  Hvis du har tid til det da? hehe

  SvarSlett
 4. Oi oi oi! Det var litt av en liste å være med på! :D Tusen takk, min venn. Jeg er glad du ikke syns det blir for mye Alexander Rybak, jeg prøver i det minste å bare skrive små drypp om forelskelsen min, ikke hele innlegg. ;)

  Jeg er spent på å se lengre tekster av deg også.. så stemmer for at du gjør det i tillegg til lister. Trenger jo ikke å være enten eller. Bare kast deg ut i det! :)

  SvarSlett
 5. Jeg syns du burde utvide ønskeliste jeg^^Med mer ting men det er ikke nødvendig med to blogger da:)

  SvarSlett
 6. Åh, så mange gode blogger! :) Jeg er enig med deg om omtrent alle her (de jeg har vært innom that is), og de jeg ikke har vært innom før skal jeg ta en titt på nå! :)

  SvarSlett